Powstaje Szlak Kulinarny

Kujawsko–Pomorska Organizacja Turystyczna rozpoczęła działania zmierzające do powstania „Gęsinowego Szlaku Kulinarnego". Organizator i pomysłodawca Szlaku zaprasza wszystkie lokalne gastronomiczne z terenu województwa, które w swoim menu posiadają przynajmniej dwie potrawy z gęsiny do współpracy i włączenia się do szlaku.

K-POT planuje w 2013 r. wyłonić 15-20 obiektów gastronomicznych, które staną się początkiem szlaku w regionie i objęte zostaną działaniami promocyjnymi (wydanie map, folderów, aplikacji na urządzenia mobilne, promocja na www i na FB, konkursy, konferencje prasowe).

Aby obiekt gastronomiczny znalazł się na Szlaku musi przejść proces certyfikacyjny (opisany w regulaminie). Zgłoszenia zainteresowanych podmiotów przyjmowane są bezpłatnie. Po pomyślnym procesie certyfikacyjnym lokal stanie się częścią Szlaku i otrzyma specjalny certyfikat „Gęsinowego Szlaku Kulinarnego”.

Regulamin oraz formularz zgłoszenia dostępne są na stronie internetowej www.k-pot.pl. Zgłoszenia należy przesyłać w wersji elektronicznej na adres kulinaria@k-pot.pl w terminie do 31 lipca 2013 r.

W przypadku pytań bardzo proszę o kontakt z K-POT, tel. 52 376 70 19

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

X